Известие

Collapse
No announcement yet.

нуйдая се от савет за алфа 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• нуйдая се от савет за алфа 156

здравеите на всички,скоро си купих алфа 156,1.8 бензин.1 седмиза я карам и за мен си е уникална кола.имам обаче 1 вапрос? стрелката за бензина много относително показва,вчера налях 20 лв. минах около 80 км.градско и лампата светна покарах още малко и после угасна и стрелката за бензина се качи нагоре.това нормално ли е? моля ви пишете ми.

Пиши на кирилица! Следващи постове на латиница ще се трият без предупреждение!

20 лева са около 9 литра нормално е да ги изгориш за 80 км градско каране а за стрелката и при мен е така когато е на 1/4 и известно време не мърада оттам и после изведнъж пада и светва лампата
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Comment

да точно така е и при мен, само, че за 70км ми стигат, любимият ми израз " Нормално за Алфа 156"
      sigpic
      ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
      0889 636 093

Comment

При мен е същата работа. Най-вероятно е някакъв проблем, но всъщност не искам и да знам какъв Сипвам си повече бензин и това е

Comment

Определено е проблем, и при мен е така, нивомера явно, така е от както е купена, не знам дали датчика е поплавъков или е капацитивен, ако е поплавъков от опита ми с подобни сензори мога да кажа че често се случва от замърсяване но идея си няма къде с енамир тоя датчик и не е оправян никога.
          Иначе 8 за 80 км ти направо си добре

Comment

При мен е същата работа, маи не са го измислили инжинерите!

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

При изкачване на баир, стрелката отива надясно, при спускане обратно.
              Ти си голям късметлия - цели 80 км си минал с 20 лв. - БРАВО!
              Alfa156 Against All

Comment

сигурно е излишно да казвам че и при мен е така! байр-надясно надолнище-наляво
                Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

Е тва с баира както и да е, нормално е, едва ли са мого колите при които не се получава, доста по дразнещо е запирането на стреката и гасненето на лампичката след като веднъж е светнала. Вече на два пъти оставам без бензин така, айде тук да заредя айде там, тук подмина там подмина, гледам то угаснало и хоп след 10-на км светва и след още 10 спира .... последно ми свърши на Борис в посока патриарха, добре че имаше точно пред мен свободно място иначе кой знае колко яха да ме псуват, естествено в центъра няма ни една бензиностанция .....

Comment

Спирай винаги под наклон с предницата нагоре! Така бензина
                    става повече

Comment

Working...
                    X